Tefal edények

Tefal edények tapadásmentes bevonattal

A mindennapi főzéshez a Tefal serpenyők és fazekak egész készletét kínálja, amik minden igényt kielégítenek. A Tefal edények innovációjának köszönhetően megtalálhatja a tökéletes eszközt az ízletes és egészséges ételekhez.

A legmodernebb technológiának köszönhetően a Tefal edények a fazekak és serpenyők kiválóságát jelentik mind a tartósság, mind a finom végeredmény tekintetében: a Thermo-Spot teljesen pirosra vált, amikor a serpenyő elérte a tökéletes sütéshez ideális hőmérsékletet.

Garantálják a tökéletes állagot, a csodaszép színt, a felejthetetlen ízt és a finom, ropogós, valamint egészséges ételeket. Kemény alapjuk van titán részecskékkel, mély 3D-s holografikus hatással és fémes töltőanyagokkal a nagyobb tartósság érdekében, és extra vastag felületi réteggel vannak ellátva a jobb tapadásmentesség érdekében.

Főzhetünk ezekkel a főzőlapon, áthelyezhetők a sütőbe, tálalhatók közvetlenül az asztalon, és tárolhatjuk bennük a maradékot a hűtőben. A Tefal edények egyedi, elegáns textúrájú rozsdamentes acélból készülnek, és Titanium Excellence tapadásmentes bevonattal is rendelkeznek.