Textilpelenka többdarabos csomagban

Kiváló textilpelenka

Gyorsan meg fogja szeretni minden gyerek, mert puha pamutból készült. A mesehősökkel díszített textilpelenka egyaránt ajánlott a legkisebbeknek és a nagyobbaknak. Számos helyzetben fogjuk a hasznát venni, a gyerekek legnagyobb örömére. Akár egy egész szett is rendelhető a lyamar.hu webáruházból, így sokkal kedvezményesebb áron juthatunk hozzá.

A textilpelenka például a babakocsikban is jól jön. Kellemesen meleg és takaróként is használható. A gyermekorvosi kontrollok szempontjából szintén nem érdemes megfeledkezni róla. Ebben az esetben valóban előnyös többet is beszerezni. A mérleget is letakarhatjuk a textilpelenkával, így nem lesz kellemetlen a mérés a babának.

Hogyha tanácstalanok vagyunk az ajándékozást illetően, mert nem tudjuk a gyermek pontos méreteit és nem szeretnénk mellélőni ruhaválasztáskor, akkor a textilpelenka lesz a megfelelő választás. Rengeteg mesehős közül válogathatunk. A kisfiúk biztosan örülni fognak egy Verdás modellnek, míg a kislányok nagy kedvence lehet a Micimackós, Minnie egeres, de sok más népszerű Disney figura is szerepelhet még ezeken kívül a textilpelenkákon. Igazán minőségi darabok, ennek köszönhetően rendkívül tartósak.

Könnyen tisztíthatóak, de érdemes legalább 2 darabot beszerezni, mert így addig sem kell nélkülöznie a kedvencét, ameddig az egyiket kimossuk. Az textilpelenka akciók még csábítóbbá teszik a vásárlást, mert jóval olcsóbban szerezhetünk be remek darabokat. A kedvezményes csomagok csak a készlet erejéig találhatóak meg a kínálatban, ezért érdemes még időben lecsapni rájuk, különben lemaradunk ezekről a kihagyhatatlan ajánlatokról.