szilikonolaj

Több célra bevethető a szilikonolaj

Gyakran el sem tudjuk képzelni, hogy mi minden rendelkezésre áll, amit okosan használhatunk fel. Itt van például a szilikonolaj, ami több olyan egyedi tulajdonsággal rendelkezik, amikre még a hétköznapokban is remekül támaszkodhatunk. A téli hónapokban gyakran jelenthet problémát, főleg olyan sofőrök körében, akik kint tartják az autójukat, hogy az ablaktörlő ráfagy az üvegre.

Az sem ritka, hogy kilépve a járdára, műkőre, azonnal egy korcsolyapályán találjuk magunkat, ami nagyon veszélyes körülményeket teremt. A szilikonolaj célirányos bevetésével ezek a problémák megszüntethetőek. Fagytalaníthatóak a felületek, valamint a gumik, illetve a műanyagok felújításában, öregedésvédelmében tudnak segítséget nyújtani.

Magas vízkiszorítási potenciállal rendelkezik, aminek következtében nedvesség lepergető felületet hoz létre. Látható tehát, hogy a szilikonolaj az otthonunk körül is sokoldalúan alkalmazható. Érdemes gondoskodni róla, hogy legyen belőle kéznél, mert így szükség esetén azonnal bevethető többféle céllal. A hungarolube.hu weboldalon megtaláljuk azt, amire szükségünk van.