padlófűtés szabályozás

Több zónára osztott padlófűtés szabályozás

A legjobb energia, a fel nem használt energia – szokták mondani a szakemberek. Sajnos, a gyakran bizonytalan ellátási láncok miatt, nagyon alaposan meg kell néznie már minden háztartásnak, hogy mikor és milyen mértékben történik a fűtés. Spórolni a legtöbbet a hatékony szigeteléssel, valamint a padlófűtés szabályozás beiktatásával van lehetőség.

Minimalizálva a veszteséget, valamint csak azokat a helyeket melegítve és akkor, amikor ott tartózkodik nagyon kifizetődő. A padló vagy felületfűtés már önmagában költséghatékony rendszer, amit tovább javíthat. A Honeywell Home HCC100 padlófűtés szabályozás révén, 8 vezeték nélküli, esetleg maximum 6 vezetékes és 2 vezeték nélküli termosztát kezelhető.

A 8 zónához legfeljebb 20 szelepmozgató motor csatlakoztatható. Egy igen komplex rendszert fog ilyen formában kapni, ami akár távolról is kezelhető, valamint előre programozható. A padlófűtés szabályozás a kontaktussal, illetve Opentherm vezérléssel ellátott kazánt és hőszivattyút egyaránt ki tud szolgálni. Amiben biztos lehet, hogy a precíz megoldás gyorsan visszahozza az árát, majd jelentős megtakarítást generál.