Munkásnadrág sok zsebbel

Több zsebbel ellátott munkavédelmi nadrág

Egy nadrág, ami a munkavédelmi előírásoknak is megfelel, nem csupán egyszerű modell. A téli változatok belül béleltek és védik a lábakat a hidegtől, ugyanakkor rengeteg zsebbel készülnek, hogy a terepen zajló munkavégzésénél legyen hely az alkatrészeknek.

A munkavédelmi nadrág kimondottan előnyös, ha oszlopon, esetleg más magas helyen kell dolgozni. Ide ugyanis nem lehet felcipelni tízkilós szerszámosládát, kénytelen a munkás magához venni a szükséges darabokat.

Természetesen egy munkavédelmi nadrág nemcsak ezekből a szempontokból kell jó választás legyen. A viselés megvédi az utcai öltözéket a sérülésektől és szennyeződésektől.

Cégünk munkavédelmi nadrág kínálatában talál derékig érő vagy kantáros típusokat is, nem beszélve a bélelt vagy rövid változatokról. Ideálisak ahhoz, biztonságos körülményeket teremtsenek a munkavégzéshez, legyen szó akár férfi, akár női változatról. Felsőruházat, sapka, sisak és más védőöltözet is található webáruházunkban, így érdemes ezeket is alaposabban szemügyre venni.