Grey Goose vodka

Töretlen a Grey Goose vodka sikere

Az 1990-es években létrehozott márka célja a tökéletes termék piacra dobása volt. A franciaországi Cognac régióban készült italt az egyik legjobb szeszesitalként tartják számon. A Grey Goose vodka finom ízű, amiért az ínyencek már évek óta nagyra értékelik. Ez többek között annak köszönhető, hogy a legjobb minőségű francia búzából és artézi kútból származó, ásványi anyagokban gazdag vízből készül.

Az üvegből a felbontása után kivételesen enyhe alkohol illat árad. Az illat nem túl erős, kellemes és enyhe vaníliás jegyekkel telített. A Grey Goose vodka íze édes és olajos aromát idéz. Ezen kívül, a szájban való felmelegedése után citrom is érezhető.

A szájban maradt utóízben a gyártás során hozzáadott ánizs és rozs is felfedezhető. A lágyságának köszönhetően, a Grey Goose vodka ideális önmagában történő fogyasztásra. Ha még nem ismered ezt az eredeti és prémiumkategóriás terméket, itt az ideje, hogy bepótold. A webshopunk segít ebben. Olyan információkkal lát el, amelyek segítik a választást anélkül, hogy elhagynád az otthonodat.