Tüzelőanyagok a Mátra Brikett kínálatában

Mátra Brikett

Egy épület kifűtésére számos különféle módon történhet. Nagy hőenergiát szolgáltató fűtőanyagok megrendelhetőek a Mátra Brikett Kft. honlapján keresztül. A termékeik között szerepel ömlesztett daraszén, zsákos és ömlesztett diószén, valamint lignitbrikett is. A szén alkalmazása manapság ismét kezd divatba jönni, hiszen sokkal gazdaságosabb, mint egyéb fűtőanyagok. Az itt forgalmazott tüzelőanyagok magas kalória- és fűtőértékkel rendelkeznek és a más fűtésre használatos anyagok közül kiemelkednek az alacsonyabb áruknak köszönhetően.

A Mátra Brikett weboldalán a vásárlás az otthon kényelméből bonyolítható le. A vállalat kedvezményes házhoz szállítást is biztosít a megrendelők részére, Magyarország egész területére kiszállítanak és a kézbesítés legfeljebb három munkanapot vesz igénybe. A rendelés megvalósítható elektronikus levélben, üzenetben és telefonon keresztül is. Az elérhetőségek mindegyike megtalálható a honlapon. Ezenkívül a Mátra Brikett Kft. székhelyéről és telephelyéről személyesen is lehetséges a vásárlás.

A termékek közül talán a legnépszerűbbnek a lignitbrikett számít. A lignit ára Bükkábrány térségében egészen biztosan, de a kiterjesztett piacfelmérések alapján alighanem az egész országban a legalacsonyabb a fűtőanyagok közül. Nyilván nem az ezzel az anyaggal való fűtés a legkorszerűbb és legkényelmesebb, viszont egyértelműen a leghatékonyabb. A lignitbrikett 25 kg-os műanyag zsákokban van tárolva és egy raklapra 35 zsák fér rá, ezen mennyiségek tudatában adható le a rendelés is.

A tárolásra is figyelmet kell fordítani, ugyanis kevésbé párás, csapadéktól védett helyen tartandó. Az aránylag egyforma méretű, tojás alakú brikettek kazánba és kályhába egyaránt adagolhatóak. Egyenletesen képesek biztosítani a hosszan tartó, megfelelő hőmérsékletet. A lignit ára Bükkábrányban, a Mátra-Brikett Kft. telephelyén teljes mértékben elfogadható, az áru első osztályú minőséggel bír, többek között alacsony nedvességtartalmának köszönhetően, kiemelkedően nagy a fűtőértéke. Az elégedettség garantált.