használt számítógép garanciával

Valóban kapható használt számítógép garanciával?

Valóban! Méghozzá rengeteg helyen, azonban érdemes jól megnézni, hogy hol ejtjük meg a használt számítógép garanciával megvásárlását, hiszen a feltételek nagyon eltérőek lehetnek. A jó ár persze nagyon vonó, viszont ha nem nézzük meg tüzetesen, hogy a jótállás milyen esetekre terjed ki, akkor fennáll a veszélye annak, hogy csak kidobjuk a pénzt az ablakon.

Természetesen ez nem túl gyakori eset, de azért előfordulhat és ahogy a mondás is tartja, jobb félni, mint megijedni, ráadásul nem vesz igénybe túl sok időt ez az extra kutatómunka. Amikor használt számítógép garanciával vásárlására kerül a sor, akkor a PC leírását is érdemes alaposan megnézni, keresve, hogy minden hiba fel van-e tüntetve és meg tudunk-e vele békélni.

Ez általában csak szépséghiba szokott lenni és nem működésbeli, de ez is előfordulhat, hiszen vannak, akik kifejezetten alkatrésznek vásárolnak ilyen gépeket, ahol pedig mindegy, ha nem működik ez vagy az. A használt számítógép garanciával biztonságos és költséghatékony megoldás, de körültekintőnek kell lenni!