magán mentőszolgálat

Várja jelentkezésünket a magán mentőszolgálat

Léteznek olyan helyzetek, amikor a hagyományos utak kevésbé járhatóak. Ilyenkor elengedhetetlen az új megoldások felé fordítanunk a figyelmünket. Amikor az OMSZ nem tud segíteni, akkor kerül előtérbe a magán mentőszolgálat, ami gyors és kedvező árakkal dolgozik és mindig időben érkezik. Bár a technikai fejlettsége a mai embernek igen nagy és az egészségügy területén is folyamatosak az újítások, a különféle betegségek mégis rekordokat döntenek. A sürgős eseteket leszámítva, rengetegen szorulnak segítségre, rendszeres kezelésre, diagnosztizálásra.

Ezen személyek kiesnek az országos mentőszolgálat hatálya alól. Ellenben a magán mentőszolgálat mindig a rendelkezésünkre áll. Amennyiben heti szinten kell mennünk fizikoterápiára vagy dialízisre, akkor elengedhetetlen a szakorvosi felügyelet az utazás során. A magán mentőszolgálat gondoskodik a kényelemről, a szakképzet személyzetről, a jól felszerelt járművekről.

Az egyedi körülmények még az extrém esetekben is megállják a helyüket. A 200 és azon felüli súllyal rendelkező személyek mozgatása is elvégezhető. Amellett, hogy képzett ápolók vannak velünk, még a családtagok közül is elkísérhet bennünket bárki, minden plusz költségtől mentesen. A magán mentőszolgálat könnyedén elérhető az év minden napján, éjjel és nappal egyaránt, ami alól még az ünnepek sem kivételek.

Az ambulifebetegszallitas.hu oldalon, településre, kerületre pontos árkalkulációt találunk, valamint a diszpécserszolgálaton keresztül a további részletekről is tudunk tájékozódni. A tiszta, ápolt körülmények még a jelenlegi járványos időkben is maximálisan garantáltak. A magán mentőszolgálat minden tőle telhetőt megtesz, hogy a megelégedettségünk teljes legyen. Bízzuk magunkat az Ambu-Life szakembereire!