Szexi harisnyák

Vastag kompressziós harisnya a téli hónapokra

Rengetegen panaszkodnak napjainkban lábfájásra, a visszerek megjelenésére, ami nem csoda, hiszen ma már a munkaidő sem 8 órából áll, de még utána is csak lótunk-futunk. Nagyon hatékonyan segíthet a hölgyeknek a kompressziós harisnya, ami kapható vékonyabb és vastagabb kivitelezésben egyaránt.

Rendelkezésünkre bocsájtja ezeket a hasznos és esztétikus darabokat a gabriellaharisnya.hu webáruház, ahonnan kizárólag minőségi darabokat lehet vásárolni. Sőt, nemcsak kedvező összegért juthatunk hozzá, hanem árleszállítás alatt is áll néhány darab ezekből! Például a készleten szereplő Relax 40 DEN-es kompressziós harisnya jelenleg 20% kedvezménnyel vásárolható meg.

Ennek a terméknek különleges szövése a legerősebb a láb alsó részénél, majd felfelé fokozatosan gyengül, ily módon segít megakadályozni a vérerek kitágulását a láb izmainak. Voltaképpen ötvöződnek benne a kompressziós harisnya és az alakformáló típusok előnyei. Mindezt a sok jó tulajdonságot elegáns kivitelben kaphatja meg a viselője.

Azoknak ajánlott leginkább ez a kompressziós harisnya, akik sokat ülnek vagy egy helyben állnak és az inaktivitástól dagad a lábuk vagy visszerektől szenvednek. Érzékeny bőrűek is viselhetik, mivel aloe vera kivonattal van gazdagítva, ami megszünteti az esetleg előforduló viszketést. Nadrág- és orrerősítéssel is el van látva ez a remek harisnya. Mivel 40 DEN-es, ezért hideg időben is ideális választás. A webáruházban ez a kompressziós harisnya 5-ös méretben is elérhető. Szerezze be, még mielőtt ideér a tél!