tefal edények

Végre itt vannak a Tefal edények új generációi!

Szeret főzni, folyamatosan új receptekkel kísérletezik és tökéletesíti azokat? Itt az ideje, hogy megismerkedjen a Tefal edények legújabb generációival, amelyekkel a főzési folyamat még könnyebbé és kényelmesebbé válik. Az egyedi technológiák, a kiváló minőségű és biztonságos anyagok, illetve az átgondolt kialakítás teszi ezeket az eszközöket a modern konyha legjobb megoldásává.

Az új szériákból származó serpenyőket, wokokat és fazekakat az igényes és a kifinomult háziasszonyoknak tervezték, akik különösen nagyra értékelik a kényelmet a kulináris remekművek elkészítése során. A Tefal edények speciális tapadásmentes bevonata lehetővé teszi, hogy csak minimális mennyiségű zsír felhasználásával főzzünk.

Az ilyen termékekben az ételek gyorsan és egyenletesen sülnek át, étvágygerjesztő aranybarna kéreg borítja és minden falat megőrzi a finom, lédús állagát. Ez a márka arról is híres, hogy betartja a konyhai eszközök biztonságára vonatkozó összes követelményt. Ezért a Tefal edények nemcsak kényelmesek és megbízhatóak, hanem teljesen biztonságosak is.