Vezető gyártó minden kategóriában

Itt nézheti meg a jó árakat

A Citroën Sipos márkakereskedés weboldalán mindent megtalál, ami érdekelheti az adott márkával kapcsolatban. A modellkínálatot is itt nézheti meg! Olyan járműveket vonultat fel, amelyek kimagaslóak a kategóriájukon belül is. A haszongépjárművek nem egyszerűen csak a munkát teszik kényelmesebbé, de a sofőr számára is kimagasló komfortot nyújtanak vezetés közben.

Ilyen például a Berlingo is, amibe a MyWay navigációs rendszer is beépíthető. A rakterének remek a befogadóképessége és ez nem vett el a vezetőfülke tágas helyéből. A felsőkategóriát a C5 képviseli. Mindent megtalál benne, amit egy ilyen autótól el lehet várni. Igazi tiszteletet parancsoló limuzin, ami a kifinomult vonalvezetésnek és a páratlan felszerelésnek köszönhető.

Az utasok kényelmét az elegánsan kialakított ülések biztosítják, amelyekben a masszázsfunkció is szerepet kapott. A műszerfal kidolgozottsága során minden részletre odafigyeltek. Minden modern biztonsági rendszer beépítésre került. A további modellek leírását is megtalálja weboldalunkon és a technikai információkat is itt nézheti meg!