vonatos játékok

Vonatos játékok rengeteg változatban

A kisfiúk közül sokan szeretnének mozdonyvezetők lenni felnőtt korukban. Ezt az álmot nemcsak az igazi szerelvények, hanem a vonatos játékok is táplálják. Ezek a nagypapáinkat ugyanúgy a bűvkörükbe vonzották, mint a gyermekeinket. A gőzősök még a rajzfilmkészítőket is megihlették és az egyik legközkedveltebb vonatos mese a Thomas és barátai.

A boltok polcain a sorozat hőseiről készült játékok nagy választékban megtalálhatóak. A jövő kis lelkes masinisztái természetesen nemcsak ezekkel játszhatnak. A vonatos játékok legszebb darabjai a miniatűr gőzösök, amiket a kicsik a szüleikkel együtt rakhatnak össze. Izgalmas családi program a vasúti síneket összeszerelni, majd pedig a személy- vagy tehervonatokat útnak indítani.

A vasparipákkal nemcsak a fiúcskák, hanem a kislányok is nagy lelkesedéssel játszanak. A vonatos játékok a piciknek általában jó minőségű, színes faelemekből készülnek. Ezekkel is élményekben gazdag órákat tölthet el a kicsi a testvéreivel, szüleivel vagy éppen egyedül. A babákat öltöztetni szinte minden gyerek szereti. A mágneses öltöztető baba nagyon régóta a kicsik kedvencei közé tartozik. Nagyon sokféle változatban elérhető, úgy a fizikai, mint az internetes játékboltokban.

Nem csoda, hiszen kreatív és szórakoztató egyben. A móka akkor lehet még nagyobb, ha saját magunk készítünk el ilyesmit, akár ajándékba a gyermekünknek, akár másik lurkónak a családból. A mágneses öltöztető baba elkészítése nem bonyolult, nem igényel sok hozzávalót, csak egy kis kézügyességet és kreativitást.