A Wilo szivattyú egy megbízható márka

Wilo szivattyú

Az épületgépészet számos elektromos berendezést foglal magában, amelyek mind az adott épület kényelmi berendezéseinek működését hivatott szolgálni. A hagyományos vízbázisú fűtésrendszer ma is népszerű, így sok cég gyárt speciális keringető szivattyút.

A Wilo szivattyú a széles választékával és kiváló minőségével az egyik legnépszerűbb márka. Termékeik többszörösen díjnyertesek a maguk kategóriájában. A Wilo a nemzetközi szivattyúgyártó cégek között vezető szerepet tölt be, több évtizedes tapasztalata mindig garancia a vásárlók számára.

A Wilo szivattyú gazdaságosan üzemeltethető, ráadásul A energiaosztályú készülék, aminek éves átlagos villamos energia igénye kb. 47 kWh, a gyár mérései alapján. Ez elenyésző mennyiség, figyelembe véve egy háztartás teljes évi energiafelhasználását. Tehát, ha szeretné lecserélni az elavult keringető szivattyút vagy új fűtésrendszert kíván építeni, a Wilo szivattyú kitűnő választás, hiszen hosszútávon megbízható és csendes munkát végez. Állítható a fordulatszámuk, így idomulnak a változó igényekhez.