Zellia táska

Zellia táska szemetgyönyörködtető árnyalatokban

A pasztellszínek olyanok, mint a párizsi macaronok. Kellemesek, de nem túl nagy adagokban. Ön is szívesen adna pasztellszínű kiegészítőket a megjelenéséhez? Akkor a Zellia táska segít ezt megvalósítani. Hagyományosan az ilyen kiegészítőket a finom, világos bőrű szépségeknek ajánlják. Szerencsére, azonban nem kell ragaszkodni a szabályokhoz, mert a pasztellszínű Zellia táska minden szépségtípushoz illik.

Sápadt és napbarnított bőrrel egyaránt jól mutat. Mit viseljünk hozzá, ha ékszerekről van szó? A világos színeket arany és ezüst fülbevalókkal, nyaklánccal vagy karkötővel kombinálhatjuk. A különböző lágy árnyalatokat azonban jobb, ha nem párosítsuk egymással, kivéve a világos szürkét és a bézst.

Ha el akarjuk kerülni a túltelítettséget, ne viseljünk világos színű táskát ugyanilyen virágos ruhával, hacsak nem ez az édes hatás, amire vágyunk. Összefoglalva, érdemes nagy szabadságot engedni magunknak, amikor Zellia táska van a vállunkon. A stílusunk lehet klasszikus, karakteres vagy édes, attól függően, hogy mihez van kedvünk.