Bogyó és Babóca játékok

A Bogyó és Babóca játékoknak minden kicsi örül

A csodálatos Bogyó és Babóca animációs sorozat folytatta azt a fantasztikus sort a magyar rajzfilmek világában, amit a Vuk vagy a Vízipók Csodapók elkezdett. A Bogyó és Babóca játékok természetesen a sorozatnak köszönhetik az ismertségüket, azonban a népszerűségüket nem feltétlenül.

Bár a játékokhoz már adottak voltak a kedves kis erdei lények, mint Bogyó, a csigafiú, Babóca, a katicalány, Pihe vagy Baltazár figurái, a készítőik mégis tudtak hozzáadni a karakterekhez. Az okosjatek.hu webáruházban olyan Bogyó és Babóca játékok kaphatóak, amelyek nemcsak szépek, így felkeltik a kicsik érdeklődését, de igazán szórakoztatóak, izgalmasak, ugyanakkor készségfejlesztők is.

A kínálatban megtalálhatóak a színező tekercsek, társasok, memóriajátékok, kirakósok, böngészők, árnyjátékok, szóval minden, ami a legkisebbek figyelmét felkelti és leköti. A Bogyó és Babóca játékoknak minden gyermek örülni fog, hiszen nemcsak nagyon szórakoztatóak, de felelevenítik az emblematikus kis szereplőket és azok kalandjait.