lyukfúró

A gyémánt lyukfúró magas színvonalat képvisel

Ahogy fejlődnek a különféle technológiai megoldások, úgy növekednek folyamatosan az igények. A megrendelők mellett, a szakemberek is igényüket fejezik ki arra, hogy lehetőleg olyan termékekkel tudjanak dolgozni, amelyek sokban megkönnyítik a feladatukat. Ezt a célt szolgálja a lyukfúró, amivel öröm dolgozni.

A régebbi típusú csempék esetében még a hagyományosnak mondható vídia is kellő átütőerővel rendelkezett, de a természetes kövekkel szemben már nem mindig boldogul. Ide kell a gyémánt lyukfúró, ami könnyedén megbirkózik a különösen kemény és vastag burkolóelemekkel, mindezt úgy, hogy minimális anyagveszteséget okoz és kényelmessé teszi a munkát.

A választék elég széles, amivel a TLS szolgál, ezért biztosan megtalálja mindenki a számára leginkább megfelelőnek ígérkező változatot. Vizes és száraz lyukfúró egyaránt van a burkolatszintezo.hu weboldalon. A speciális technológiával készült termékek új korszakot nyitottak a csempe körkivágás terén. Kezdő és profi munkavállalók egyaránt magas hatékonysággal vehetik igénybe a professzionális eszközöket.