pedelec

A pedelec: a jövő közlekedési formája

A kerekpár már nagyon régóta az emberiség egyik kedvelt utazási eszköze, ami a környezet kímélése szempontjából sem utolsó választás. A hagyományos bicikli mellett, elérhető a pedelec is, más néven az e-bike. Remek választás lehet mindenkinek, aki egy könnyedén hajtható, ugyanakkor elektromos bringát szeretne magának vásárolni.

A rásegítéses módszer rendkívül népszerű lett az utóbbi években, hiszen számos előnye ismert. Egyrészt jóval egyszerűbbé válhat azoknak a biciklizés, akik már nem olyan fürgén pattannak fel a kétkerekűre.

A pedelec egyes modelljei, akár 80 kilométert is képesek menni egyetlen töltéssel. Hegyes, dombos vidékeken szintén ideális, hiszen kíméli a lábakat, nem jelent olyan nagy erőfeszítést.

Férfi és női változatokban kapható, különböző sebességekkel és más-más felszereltséggel. Az optimálist bárki megtalálhatja az ár-érték arány tekintetében. Garantálja a minőséget, a kényelmet, valamint a csúcsteljesítményt. Ha a normál bicajok használata már nem opció, akkor a pedelec kimondottan új szintre emelheti a kerekezés élményét.