airpods ár

Airpods ár – drága vagy sem?

A vezeték nélküli fülhallgatók szinte egy pillanat alatt megváltoztatták az eddigi használati módokat. Nagy sikerrel robbantak be a piacra, az éppen aktuális Airpods ár például 50 ezer Forint körül mozog a Mobilcorner oldalán.

Találni olcsóbbat és drágábbat is, de bizonyára sokan futottak már bele olyan hirdetésekbe, amikor egy termék ára gyanúsan alacsony volt. Olyankor bizony felmerül a vásárlóban, hogy valóban eredeti terméket kap-e, talán használt, csak elfelejtették feltüntetni és számos ehhez hasonló aggodalom. Azonban a webáruházban kapható termék, amint kiveszik a töltőtokból, csatlakozik a iPhone, az Apple Watch, Mac és iPad készülékhez. Amikor behelyezik a fülbe elindul, ha pedig kiveszik, leáll a hang.

Minderre azért képes, mert az Apple W1 chipre épülő fülhallgató optikai érzékelőinek és gyorsulásmérőjének köszönhetően észleli, hogy behelyezték. Egyetlen töltéssel akár 5 órán át is használható. Az Airpods ár ezért a teljesítményért nem is tűnik soknak, hiszen valóban a megfizethető kategóriába tartozik.