autós telefontöltő

Az autós telefontöltő nem csupán utazáshoz jó

Sokat utazol autóval? Használd ki az utazással töltött időt! Az autós telefontöltő segítségével 30 perc alatt 70-80%-ra töltheted fel a mobilod akkumulátorát.

Ez azt jelenti, hogy négyszer több energiát ad telefonodnak, egészen rövid idő elteltével. Ezáltal az eszköz biztosan bírni fogja késő estig is. A 2-4 porttal rendelkező autós telefontöltővel több mobilt is tölthetsz egyszerre. A szivargyújtóra csatlakoztatható eszköz minőségi teljesítményt nyújt megfizethető áron.

Vezeték nélküli változatok is léteznek, ezek tartóként is funkcionálnak. Ezáltal nem kell aggódnod a kábel összegabalyodása miatt. A forradalmasított technológiának köszönhetően, ma már bárhol, bármikor töltheted okoseszközöket.

A telefon típusától függetlenül kompatibilis. A legalább 15 W-os teljesítményű autós telefontöltő hihetetlen gyorsasággal tölti fel a mobilt. Stílusos megjelenés és kiválóság jellemzi a BlitzWolf modelleket. Igazán praktikus eszköz a telefonod töltéséhez, amit pár kattintással beszerezhetsz online.