szintező ék

Egyszerűen lehet dolgozni a szintező ékekkel

A különféle járólapok lefektetése ma már viszonylag egyszerű feladat, amennyiben megvan hozzájuk minden szükséges eszköz és tudás. Szerencsére, az ismeretek hiányát van mód kompenzálni némi lelkesedéssel és a szintező ék használatával. A legnagyobb hiba, ami szóba jöhet, a fogazott felszín kialakulása, ami nem az alapfelület egyenetlenségéből adódik többnyire, hanem a nyers ragasztóba ágyazott burkolatok utólagos mozgásából.

A szintező ék bevetésével ez egyszerűen kiküszöbölhető és a végeredmény teljesen sima padlózat lesz. A sikerhez a prémiumminőségű műanyagból készült eszközök az általuk kifejtett stabilitással járulnak hozzá. Többféle csomagban elérhető a szintező ék, így tetszés szerint lehet válogatni a TLS kínálatából.

Mivel a legtöbb darab legalább 25 alkalommal újra felhasználható, ezért csak ritkán kell majd újat vásárolni belőle és az ára gyorsan megtérül. A szakemberek körében leginkább a TLS-PRO nagy ékes lapszintező termékcsalád keresett. Aki egyszer megismeri a szintező ék gyakorlati előnyeit, a későbbiekben nem akar majd dolgozni nélküle.