A quartz óra mindig pontos

Lacoste óra

Mindig is nagyon fontos volt az embereknek az idő. Manapság meg különösen fontos pontosan odaérni mindenhová, hiszen ahogy a mondás is tartja „az idő pénz“. Számtalan quartz óra közül válogathatunk, amelyek igazán pontos szerkezeteknek számítanak és a viselésükkel lehetünk elegánsak vagy sportosak, az alkalomhoz megfelelően.

Egyes modellek már-már ékszernek számítanak az anyaghasználatukat tekintve. Van olyan quartz óra, ami gyémánt berakással készül, de nem ritka az arany quartz óra sem, ám ezeknek megvan az árúk is, amit egy átlagember nem engedhet meg magának.

Az olyan divatmárkák is megvetették magukat ezen a piacon, mint a Police vagy a Fossil. Kiváló karórákat készítenek és ezek mellett, még rengeteg gyártó terméke közül választhatunk az orashop.hu weboldalról.

A mechanikus quartz óra mellett, népszerűek a digitális típusok is, de ez már egy másik kategória, ami sokkal sportosabb, lazább viseletnek számít. Az igazán minőségi karóra egy egész életen keresztül pontos marad, a precíz mechanikus szerkezetének köszönhetően.