A Rock Machine megfelel az elvárásoknak

Strapabíró MTB

Sokan keresik ezeket a bringákat, mert nagyon jónak számítanak, hiszen nagyszerűen néznek ki. A dizájnból árad az erő és a Rock Machine neve is erre utal.

Akármelyiket is választjuk, az biztosan nem egy mindennapi kerékpáron fogjuk megtenni a kilométereket és ez már az első használatkor ki fog derülni. Ezeket a bicikliket a keményebb igénybevételre tervezték. Elég egy pillantást vetni az országúti modellekre. A súlyuk igazán alacsony és ebbe a súlymániások sem köthetnek bele.

Nincs rajtuk semmi felesleges, a száguldásra lettek tervezve. Azoknak is ajánlott, akik szeretik a kerékpáros edzéseket. A Rock Machine MTB-je szinte elpusztíthatatlan és ez kiderül abból is, hogyha vetünk egy pillantást a megerősített alumíniumváz hegesztéseire.

A tárcsafék ebben az esetben alapfelszereltségnek számít, viszont ebből is a hidraulikus változatot fogjuk kapni, ami modernebbnek számít a kábelesnél. Sokkal jobban adagolható és erősebb fékerőre számíthatunk. A Rock Machine minden kategóriában szerepelteti a termékeit, ezért a cross bringák között is több modell közül szemezgethetünk.