hőlégfúvók

A hőlégfúvók felhasználási területe igen sokrétű

A felújítási munkálatok során gyakran szükség van az előző festékréteg eltávolítására. Ez megoldható hagyományos kézi eszközökkel és esetenként, az alapanyagra káros oldószerekkel is, de jelentős időt és energiát lehet megtakarítani az erre a célra beszerzett hőlégfúvók segítségével. Ezekből többféle változat áll az érdeklődők rendelkezésére a keziszerszam.hu webáruházban.

A webhelyen forgalmazott hőlégfúvók olyan elismert gyártók termékei, mint amilyen a Makita, a Bautool és a Hikoki. A berendezés működési elve a kifújt meleg levegőn alapszik és a festékréteg eltávolításán kívül, még számos felhasználási területen szintén bevethető.

Így például a befagyott csapok és zárak felolvasztására is használhatóak, valamint grillezéskor szagmentesen és biztonságosan begyújtható velük a szén. Ezen felül, a hőlégfúvók a kocsimatricák eltávolításában is segítséget nyújtanak, akárcsak a tetőjavítás, a fertőtlenítés, a csatornaforrasztás, a nyers faanyagok pácolása és a műanyag csövek hajlítása esetén.