Amerikai ablak bármelyik helyiségbe

Amerikai ablak

Az asztalt, illetve a konyhapultot szívesen helyeznénk az ablak alá, a jó látási viszonyok miatt, de ez általában kivitelezhetetlen, mert a nyílászáróval állandóan levernénk valamit, vagy pedig soha nem tudnánk teljesen kitárni. Az amerikai ablak erre is megoldást nyújt, hiszen a függőleges vagy vízszintes tolóablak lényegében semmi helyet nem foglal.

Az amerikai ablak bizonyára mindenkinek ismerős a Hollywood-i filmekből és a vígjátékok vicces jelenetei ellenére, attól sem kell félni, hogy ránk csukódik, hiszen ma már nagyon modern megoldások léteznek. Ugyanakkor, nemcsak a konyhába érdemes ilyen nyílászárót tenni, hiszen egy szűkösebb szobában is remek lehetőséget kínál a helyspórolásra.

Sőt, ha mellette olvasósarkot szeretne kialakítani, akkor is ajánlott az amerikai ablak beépítésében gondolkodni, hiszen így jóval komfortosabb kuckót lehet kivitelezni és a friss levegőn való olvasás sem fog akadályba ütközni. Amennyiben érdekli ez a lehetőség, akkor tekintse meg a www.ablakos.hu weboldal ajánlatait!