Árpád pálinka

Árpád pálinka szenvedélyből és kiváló gyümölcsből

A pálinka olyan hungarikum, amit csak átlagon felüli minőségben lenne szabad fogyasztani. Az Árpád pálinka neves képviselője ennek az italnak, így bátran kijelenthető, hogy különleges.

Az Árpád manufaktúra már több mint 50 éve törhetetlen szenvedéllyel, kitartással és türelemmel készíti a csodálatos pálinkáit. A tökéletes termékekhez ugyanakkor nem kis tudásra is szükség volt, amit az évtizedek alatt a készítők folyamatosan csiszolgattak.

Aki megkóstolja az egyik Árpád pálinka változatot, azonnal érezni fogja, hogy az ital mérhetetlen szeretettel és odafigyeléssel van készítve. Nem véletlenül az a hitvallása a gyártónak, hogy a pálinka készítése művészet, a pálinkamester pedig a művész.

Egy ilyen művész pedig azzal is tisztában van, hogy az italhoz szükséges gyümölcsök kitűnő minősége rendkívül fontos. Az Árpád pálinka típusaihoz több mint 40 féle, Magyarországon termett gyümölcsöt használnak fel. Az idrinks.hu webáruházból gazdag választékban, gyönyörű és változatos kiszerelésben rendelhetőek meg.