Dyson légtisztító

Magas színvonalon működik a Dyson légtisztító

Az egészég megőrzésének egyik nagyon fontos módja, hogy olyan környezetben éljünk, ami támogatja a magas életszínvonalat. Sajnos ez a nagyobb városokban egyre nehezebben biztosítható. Az utcáról ugyanis könnyedén bejuthatnak olyan káros szennyező anyagok a lakás légterébe, amelyek irritálhatják az orr nyálkahártyáját és allergiák kiváltását idézik elő. A Pure Hot+Cool Link Dyson légtisztító ugyanakkor alapos munkavégzésre képes.

Működése során képes kiszűrni a 0,1 mikron nagyságú részecskék 99, 97 %-át. Ezen adatok szinte felfoghatatlanok, de a 360° üvegalapú HEPA szűrő, trisz-impregnált, aktív grafitkristály összetevői révén mégis képes erre. A Dyson légtisztító munkája nyomon követhető a megfelelő applikáció segítségével.

A termék távirányítóval kényelmesen vezérelhető, programozható. Végre eljött az ideje és a lehetősége annak, hogy az otthonunkban valóban azt a friss és üde légkört teremtsük meg, amire mindig is vágytunk a teljes élet reményében. A Dyson légtisztító ebben hatékonytárs lesz, amire mindig lehet támaszkodni.