szintező ék

Több előnyt nyújt a szintező ék alkalmazása

Hogyan lehet elérni, hogy kezdőként is profi munkát végezzünk a csempézésben? A TLS szintező ék alkalmazásával a jó eredmény garantált. A kifejezetten nagy és vékony burkolólapokkal való munkavégzés több szempontból okozhat problémát, főleg egy nem gyakorlott kivitelezőnek. Az elemek a nagy súly miatt hajlamosak könnyebben belesüllyedni a leterített ragasztóba.

A szintező ék egyszerűen hidalja át az ilyen jellegű problémákat. A használata során, a burkolólapok teljesen egyenletesen fognak idomulni egymáshoz, valamint a száradás során sem kell tartani az esetleges anyagmozgásból eredő eltérésektől. A szintező ék amennyire egyszerű, annyira hatékony, ezért nem érdemes kispórolni a burkolások alkalmával.

A prémiumminőségű műanyagokból készült termékek több, akár 25 alkalommal is felhasználhatóak. Költségeit tekintve piacvezető ár-érték aránnyal lehet számolni a szintező ék esetében. A TLS-PRO nagy ékes lapszintező rendszer ezen elemei esetében 100 darabbal lehet számolni csomagonként, viszont többféle kiszerelésben megrendelhetőek, ezzel fokozva a költséghatékonyságot.